.

hősnő.nyc sötét vörös körömlakk - erőszak-Mentes, Vegán, illetve a Nem-Toxikus (9-ingyenes) Formula - .37 fl. oz. (11 ml)

hősnő.nyc sötét vörös körömlakk - erőszak-Mentes, Vegán, illetve a Nem-Toxikus (9-ingyenes) Formula - .37 fl. oz. (11 ml)

HUF 6966.00

Összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

hősnő.nyc BOR ÉJFÉLKOR egy klasszikus sötét vörös lengyel hogy egy vágott bármely körömlakk kollekció!Egy üveg tartalmaz 11ml (.37 fl.oz.).Exkluzív színes lengyel köröm, az ellenállhatatlan kedvenc színek, hogy megfeleljen nézd – egy lenyűgöző megjelenés minden nap.Professzionális manikűr, köröm design, köszönhetően a lapos ecset, amely lehetővé teszi a precíz, csík-ingyenes alkalmazás; kombinálható a hősnő.nyc felső réteg.hősnő.nyc képlet : tökéletes lefedettséget, illetve tartós.Az összes körömlakk 9-mentes, ami azt jelenti, hogy szabad a toxikus összetevők (például e.g.A formaldehid, toluolból, DBP).hősnő.nyc a körömlakk meg körömápolási cikkek volt hiteles, mint 100% - ig vegán, lehet kombinálni a hősnő.nyc felső réteg.hősnő.nyc képlet : tökéletes lefedettséget, illetve tartós.Az összes körömlakk 9-mentes, ami azt jelenti, hogy szabad a toxikus összetevők (például e.g.A formaldehid, toluolból, DBP).hősnő.nyc a körömlakk meg körömápolási cikkek volt hiteles, mint 100% - ig vegán & kegyetlenség-ingyenes készülnek az USA-ban.Körömlakk lehet távolítani könnyen tisztán a körömlakklemosó.

A fő tulajdonságok