.

ABOOFAN 35 x 20 cm/ karácsonyfa Topper Csillag Kivilágított karácsonyfa Díszek, karácsonyfa Topper Kivilágított 13. 7 x7.

ABOOFAN 35 x 20 cm/ karácsonyfa Topper Csillag Kivilágított karácsonyfa Díszek, karácsonyfa Topper Kivilágított 13. 7 x7.

HUF 2295.00

Összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

A vas.ARANY CSILLOGÓ 5 PONT CSILLAG : lehet, Hogy a karácsonyfa több gyönyörű, vonzó, a star csúcsdíszt.RAGYOGÓ CSILLAG FA TETEJÉN DEKORÁCIÓ : lehet is használni egyéb otthoni dekoráció, parti fesztivál alkalommal.KARÁCSONYI CSILLAG csúcsdíszt : EGY szép dísz, hogy növelje a fesztivál hangulatát.LED FÉNY, CSILLAG, FA TETEJÉN : vasból van, de nem erős, tartós, mérete pedig kedvező.FA CSILLAGOS DEKORÁCIÓ : használható beltéri vagy kültéri, alkalmas asztal dekoráció is.A vas.ARANY CSILLOGÓ 5 PONT CSILLAG : lehet, Hogy a karácsonyfa több gyönyörű, vonzó, a star csúcsdíszt.RAGYOGÓ CSILLAG FA TETEJÉN DEKORÁCIÓ : lehet is használni egyéb otthoni dekoráció, parti fesztivál alkalommal.KARÁCSONYI CSILLAG csúcsdíszt : EGY szép dísz, hogy növelje a fesztivál hangulatát.LED FÉNY, CSILLAG, FA TETEJÉN : vasból van, de nem erős, tartós, mérete pedig kedvező.FA CSILLAGOS DEKORÁCIÓ : használható beltéri vagy kültéri, alkalmas asztal dekoráció is.A csomag Lista 1 DB karácsonyfa topper Jellemzők - lehet is használni egyéb otthoni dekoráció, parti fesztivál alkalommal. - Színe : Arany. - Méret : Kb 30x25x7cm/ 11.81 x 9.84 x 2.76 inch. - Anyaga : Vas. - Egy szép dísz, hogy növelje a fesztivál hangulatát. - Lehet, hogy a karácsonyfa több gyönyörű, vonzó, a star csúcsdíszt. - Vasból van, de nem erős, tartós, mérete pedig kedvező. - Használható beltéri vagy kültéri, alkalmas asztal dekoráció is.Áru Leírása az elegáns kialakítás, valamint a gyönyörű szín, ez a csillag csúcsdíszt a legjobb választás az ön számára, hogy díszíteni a karácsonyfát.Ez teszi a karácsonyfa több ragyogó, vonzó.A családok, barátok, imádni fogják.

A fő tulajdonságok